Anmeldelse: Police Story 2 (DVD)

Etter at Chan Ka-Kui (spilt av Jackie Chan) ikke håndterte sin siste sak helt vell i den første Police Story filmen, er han i Police Story 2 degradert til konstabel på motorsykkel. Noe hans kjæreste setter stor pris på.

Men det tar ikke lang tid før Ka-Kui blir dratt inn i nye forviklinger. Chu Tao som blei fengslet i den første filmen er blitt sluppet fri fordi han er dødssyk. Og selv fra sykesenga gjør han det ikke lett fir Ka-Kui. Det resulterer i at Ka-Kui sier opp jobben i politiet etter en liten hendelse på en resturant.

Det blir ringt inn en bombe trussel til et kjøpesenter som Ka-Kui tilfeldigvis befinner seg i. Han hjelper de to konstablene som er tilstede der med evakueringa og da alle er ute, smeller det. De som står bak bomben krever løsepenger for at ikke flere bomber skal gå av. Ka-Kuis kjæreste, May, blir kidnappet av de samme folkene, er dermed blir det veldg personlig.

Som i den første Police Story filmen (les min anmeldese om den her) er også denne filmen full av stunts og godt koreograferte slosskamper. Gøy å se på. Selv om dette er en action humor, har den også innslag litt Hong Kong slapstick humor. Jeg liker Jackie Chan og synes Police Story 2 har god underholdningsverdi.

Foto: Skjermbilde fra Police Story 2

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.