Test av Voddler

Voddler har blitt omtalt  som filmens Spotify. Og det er vel også i korte trekk. Voddler er en svensk gratis filmstreamertjeneste som lar deg se film på PC og  Mac, i tillegg til at de har en del filmer til leie for under 40 kr.

For å bruke Voddler må du først ha en invite (du kan registrere deg her i håp om å få en invite). Deretter laster man ned Voddler-klienten fra nettsiden. Voddler streamer med 3,5 Mbit/s i SD og 5 Mbit/s i HD.

Nå er det kanskje litt tynt å skrive en test av Voddler etter bare å ha sett et par filmer. Men inntrykket mitt er veldig positivt. Jeg synes det fungerer veldig fint. Det er hundrevis av gratis-filmer man kan velge i mellom på nettsidene i tillegg til dem som koser litt. Utvalget er også rimelig greit.

Før gratis-filmene starter vises det litt reklame, og det var faktisk overraskende lite. Det vises ikke reklame i løpet av filmen. Bildekvaliteten er god og det samme er lyden. Filmene har norsk undertekst i tillegg til både finsk, svenks og dansk. Filmene jeg testet spilte helt fint og den stoppet aldri for å bufre.

Det lille jeg har testet av Voddler til nå, så er jeg veldig godt fornøyd. Jeg kommer så absolutt til å se flere filmer med tjenesten. Leste også på VG.no at Voddler i løpet av mai kommer med en applikasjon til Android telefonene. Selv om Voddler foreløpig er i beta, så ser det for meg ut til åvære en god tjeneste.  Flere filmer vil komme etter hvert, men det ser veldig lovende ut.

2 thoughts on “Test av Voddler

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: