Uavgjort mot Island og ikke noe VM for Norge

Før lørdagens kamp mot Island var det en liten teoretisk mulighet for at Norge med seier kunne klare å komme seg til fotball VM neste år. Men med 1-1 mot Island, er denne muligeheten nå borte. Egil “Drillo” Olsen er selvfølgelig skuffet, noe annet ville vel egentlig vært rart. Også Brede Hangeland er veldig skuffet:

Jeg sa før denne kampen at vi må slå et lag som Island på bortebane om vi skal til VM. Det er utrolig skuffende at vi ikke er bedre. Vi har ingenting i VM å gjøre sånn som vi framstår i dag.

Det manglet i alle fall ikke på ofringsvilje. Simen Brenne gikk av banen med hjernrystelse og en sprukket leppe. Det kan gå hardt for seg når vikinger møtes til holmgang.

Eidur Gudjohnsen slakter måten Norge spiller på og er glad han ikke spiller for Drillo. Og om den norske innsatsen sier han:

Vi visste alle om taktikken til den norske treneren, og hans måte å spille fotball på. Norge har kvalitetsspillere, men jeg mener de ikke får utnyttet dem godt nok. Jeg ville ikke vært midtbanespiller for Norge, for å si det slik. Det er bare forsvarerne og spissene som er med i spillet.

Om norske supportere kanskje ikke var i perle humør etter kampen, var i alle fall oppladinga før kampen fin, som YouTube-videoen under hviser.

2 thoughts on “Uavgjort mot Island og ikke noe VM for Norge

  • 06/09/2009 at 09:56
   Permalink

   Du har selvfølgelig rett, og feilen er nå retta. Men det føltes nok mer som et tap enn uavgjort.

   Reply

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: