3 år som blogger

3ar_som_blogger

I dag, 24. april, er det tre år siden jeg startet å blogge. Det har skjedd mye siden 2006. Jeg startet med en konto på Blogger.com som er et veldig greit sted å starte som blogger. Denne kontoen eksisterer ennå, men oppdateres ikke da jeg i fjor høst flyttet bloggen over på eget domene og startet å bruke WordPress som bloggverktøy. Dette synes jeg fungerer veldig bra.

Jeg har ingen statistikk for hvor mange lesere jeg hadde i begynnelsen. Men har de siste månedene hatt et snitt på mellom 40-60 besøkende hver dag. Og de synes jeg er helt greit. Da er det i alle fall noen som leser bloggen min, og det er også fint å se at folk legger igjen kommentarer.

Så da bare gratulere jeg meg sjøl med tre år som blogger!

2 thoughts on “3 år som blogger

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: