Et foredrag om fremtidens medier (Eirik Solheim)

Jeg er alltid hungrig etter ny kunnskap. Men min tid på skolebenken er nok over. Heldigvis finnes internett og noen er også så vennlige og legger ut sine forelsninger der. Eirik Solheim som er medieutvikler i NRKs utviklingsavdeling og gjestet for ikke så lenge siden Universitetet i Bergen hvor han holdt et foredrag om fremtidens medier. Selv om dette er beregnet på mediestundenter, vil jeg tro at det har interesse for ganske mange andre også.

Som seg hør og bør er disse forelesningene lagt ut på NRKbeta.no. Forelesningen er delt opp i 4 x 45 min og videoene kan sees under, eller du kan laste dem ned via bittorent: NRKbeta.Fremtidens.Medier.UiB.torrent

Foredragene er stemplet med følgende lisens: Creative Commons, Navngivelse-Del på samme vilkår 3.0.

One thought on “Et foredrag om fremtidens medier (Eirik Solheim)

  • 02/04/2009 at 20:33
    Permalink

    Hyggelig at ting kan komme til nytte utover forelesningsrommet. Og ikke glem cred til universitetet i Bergen som filmet og bearbeidet det hele!

    Reply

Legg igjen kommentar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: